Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Codul portocaliu se mentine

COD PORTOCALIU: Codul portocaliu se mentine

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a anuntat ca mentine pana marti, ora 16.00, avertizarea de cod portocaliu pe raul Barzava în judetele Caras-Severin si Timis, pe fondul precipitatiilor prognozate si al topirii stratului de zapada, potrivit NewsIn.

Totodata, INHGA instituie tot pana marti atentionare de cod galben pe raurile Caras si Nera din judetul Caras Severin si pe cursul inferior al Prahovei (judetul Prahova) si mentine codul galben pe raurile Crasna (jud. Salaj si Satu Mare), Barcau (jud. Salaj si Bihor), Crisul Alb si Crisul Negru (jud. Bihor, Hunedoara si Arad), Bega si Bega Veche (jud. Timis), Timis (jud. Caras-Severin si Timis), Jiu-sector aval Filiasi-amonte Podari (jud. Dolj),  Prahova superioara (jud. Prahova).

Fenomenele vizate de INHGA sunt cresteri de debite peste cotele de atentie si de inundatie.

Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.