Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 26 octombrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Pericol de inundatii in Iasi si Botosani

COD PORTOCALIU: Pericol de inundatii in Iasi si Botosani

Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu pentru doua judete: Iasi si Botosani, raul vizat fiind Mitelin, sectorul N. Balcescu-Sipote. Alte rauri vizate sunt Bahlui, Jijia si Prut, sectorul superior.

Avertizarea este valabila pana joi, ora 10. In judetul Botosani au fost evacuate deja 30 de familii, iar apa atinge in unele zone chiar si un metru adancime. Momentan, nu exista case distruse.

Meteorologii spun ca precipitatiile cazute in ultimele 24 ore in zona au atins chiar si 80 de litri pe metru patrat. Codul galben pentru centrul si vestul tarii a fost ridicat.

Localitatile afectate din Botosani sunt: Cosula, Supitca, Padureni, Trusesti, Copaceni, Balta Arsa, Vrasinesti, Sarbi, Corni.

Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.