Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Avertizare pe raul Prut

COD PORTOCALIU: Avertizare pe raul Prut

Hidrologii au emis cod portocaliu pe raul Prut, in judetul Botosani si se asteapta la depasiri ale cotelor de inundatie. Avertizarea este valabila de luni, ora 19.00 pana marti la ora 12.00. 

Potrivit Administratie Nationale de Meteorologie cantitatile de apa vor depasi izolat 50-60 l/mp in Maramures, in nordul Olteniei, in cea mai mare parte a Munteniei, a Dobrogei si a Moldovei, precum si in sudul si estul Transilvaniei.

Sunt anuntate cresteri de debite cu posibile depasiri ale cotelor de atentie in urmatoarele bazine hidrografice: Viseu, Iza, Tur, Tisa, Caras, Nera, Cerna, Drincea, Strei, Jiu superior si mijlociu, Olt superior si mijlociu, Arges superior si mijlociu, Ialomita, Buzau, Ramnicu Sarat, Putna, Trotus, Bistrita, Moldova, Suceava, Barlad, Jijia, Baseu, Siret superior, Prut superior si raurile din Dobrogea.

Codul galben de inundatii emis pentru judetele Maramures, Satu Mare, Caras-Severin, Mehedinti, Hunedoara, Gorj, Valcea, Arges, Dambotita, Sibiu, Brasov, Prahova, Buzau, Covasna, Vrancea, Bacau, Harghita, Neamt, Suceava, Botosani, Iasi, Vaslui, Galati, Tulcea si Constanta se mentine pana marti, la ora 12.00.

Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.