Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Radiatii ultraviolete pe litoral

COD PORTOCALIU: Radiatii ultraviolete pe litoral

La ora sapte termometrele aratau deja 27 de grade in aer, iar trei ore mai tarziu indicau 36 de grade Celsius.

Cei care s-au incumetat sa se expuna la plaja au indurat la nivelul nisipul si 41 de grade. Alarmant este nivelul radiatiilor, ajuns la 9 pe o scara de 1 la 15. Dar acestea sunt cifre fara insemnatate pentru cei care isi asuma riscul.

Ce va protejeaza cu adevarat sunt hainele. Deschise la culoare si, de preferinta, din materiale naturale. Dar cu un asemenea indice de radiatii, cel mai bun ar fi un pui de somn in camera, la racoare, chiar la miezul zilei.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.