Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Inundatii pe raul Colentina, pana la ora 20:00 (hidrologi)

COD PORTOCALIU: Inundatii pe raul Colentina, pana la ora 20:00 (hidrologi)

Hidrologii au emis, miercuri, o noua avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila în urmatoarele ore pe raul Colentina, unde exista pericol de depasire a Cotelor de inundatie.

Conform Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA), pana la ora 20:00, ca urmare a propagarii viiturilor formate anterior în amonte se vor mentine nivelurile peste Cotele de inundatie în bazinul superior al raului Colentina (judetul Dambovita).

Atentionarea a fost transmisa catre: Ministerul Apelor si Padurilor, Ministerul Mediului, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Administratia Nationala "Apele Romane", Ministerul Afacerilor Interne, mass-media, Hidroelectrica S.A., Administratia Bazinala de Apa Arges-Vedea si Sistemul de Gospodarire a Apelor Dambovita. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.