Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Ploi si vant in 5 judete pana la ora 18:00

COD PORTOCALIU: Ploi si vant in 5 judete pana la ora 18:00

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a actualizat marti avertizarile de vant si ploi, astfel incat un numar de 14 judete vor fi vizate de un Cod galben pana la ora 18:00, iar alte cinci pana la ora 23:00, in timp ce Codul portocaliu afecteaza un numar de cinci judete, pana la ora 18:00.

Codul portocaliu de ploi, in zona Carpatilor Meridionali si de Curbura, unde s-au acumulat cantitati de apa in general de 40 — 70 l/mp, iar in dupa-amiaza zilei de marti va continua sa ploua si se vor mai inregistra 20 — 25 l/mp si izolat 30 l/mp. Temporar, vantul va avea intensificari in majoritatea regiunilor, dar mai ales in cele sudice, sud-estice si vestice, unde vitezele vor atinge 50 — 70 km/h, iar la munte, cu precadere in zona inalta a Carpatilor Meridionali, vor fi rafale de peste 80 km/h.

Pe de alta parte, intre orele 18:00 si 23:00, se vor afla sub Cod galben de instabilitate atmosferica un numar de cinci judete (Mehedinti, Dolj, Valcea, Arges si Dambovita) unde va continua sa ploua in zona Carpatilor Meridionali, cea mai mare parte a Olteniei, local in Muntenia si in Carpatii Orientali, dar ploile se vor diminua treptat in intensitate. in judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges si Dambovita se mai vor acumula cantitati de apa de 20 — 25 l/mp si izolat de 30 l/mp.

Vantul va mai avea intensificari temporare local in regiunile sudice si sud-estice, cu viteze ce vor atinge 55 — 75 km/h, iar la munte, mai ales in zona inalta, vor fi rafale de peste 80 km/h.

ANM precizeaza ca, in functie de evolutia si intensitatea fenomenelor meteorologice, va actualiza avertizarile emise marti.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.