Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Inundatii in cinci bazine hidrografice din judetele Gorj si Valcea

COD PORTOCALIU: Inundatii in cinci bazine hidrografice din judetele Gorj si Valcea

Hidrologii au emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de inundatii in cinci bazine hidrografice de pe raza judetelor Gorj si Valcea, valabila pe durata urmatoarelor ore.

Conform prognozei Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA), pana la ora 16:00, se vor produce torenti, paraie, viituri rapide cu posibile efecte severe de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale Cotelor de inundatie pe raurile din bazinele hidrografice: Gilort — bazin superior amonte S.H. Novaci, Oltet — bazin superior amonte S.H. Otetelis, Cerna — bazin superior, Latorita si afluentii mici din bazinul mijlociu al raului Lotru, Luncavat — bazin superior (judetele Gorj si Valcea).

Fenomenele periculoase se pot produce cu probabilitate si intensitate mai mare in bazinele superioare ale raurilor Latorita si Oltet, atentioneaza hidrologii.

Avertizarea a fost transmisa catre: Ministerul Apelor si Padurilor, Ministerul Mediului, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Administratia Nationala Apele Romane, Ministerul Afacerilor Interne, mass-media, Hidroelectrica S.A., Administratiile Bazinale de Apa: Jiu si Olt, respectiv Sistemele de Gospodarire a Apelor: Gorj si Valcea.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.