Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Viscol

COD PORTOCALIU: Viscol

Astazi 02-12-2016, in intevalul 8:00 - 14:00:

- in judetul Cluj - zona de munte se vor semnala la peste 1700 m altitudine, intensificari ale vantului care la rafala vor depasi 90 km/h, viscolind ninsoarea si determinand reducerea vizibilitatii sub 50 m.

- in judetele Bistrita-Nasaud - zona de munte si Maramures - zona de munte se vor semnala intensificari ale vantului care la rafala vor depasi 90 km/h, viscolind ninsoarea, la peste 1700 m altitudine.

- in judetul CARAS-SEVERIN - Zona de munte (peste 1700 m altitudine) se vor semnala intensificari ale vantului care la rafala vor depasi 90 km/h.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.