Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Inundatii

COD PORTOCALIU: Inundatii

In intervalul 12.10.2016 ora 12:00 – 13.10.2016 ora 08:00 se instituie COD PORTOCALIU de inundatiipe raurile din bazinele hidrografice: Teleajen, Cricovul Sarat, Prahova sector aval confluenta Teleajen (judetele Prahova si Ialomita), Trotus superior si afluenti (judetele Harghita, Neamt si Bacau), Putna – bazin superior si afluenti (judetul Vrancea), Rm Sarat (judetele Buzau si Vrancea), afluentii mici aferenti cursului mijlociu si inferior al Siretului (judetele Bacau, Vrancea si Galati) si raurile din Dobrogea (judetele Constanta si Tulcea).

In intervalul 12.10.2016 ora 12:00 – 13.10.2016 ora 14:00 pe raurile din bazinele hidrografice: Barlad si afluenti (judetele Vaslui, Iasi, Bacau, Vrancea si Galati), afluentii mici ai Prutului aferenti sectorului aval s.h. Dranceni (judetele Vaslui si Galati), Jijia - bazin superior si afluenti (judetele Botosani si Iasi).
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.