Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Pericol sporit de inundatii

COD PORTOCALIU: Pericol sporit de inundatii

In intervalul 15.07.2016 ora 22:00 – 17.07.2016 ora 16:00 se impune COD PORTOCALIU de inundatii pe raurile din bazinele hidrografice: Bega Veche, Bega superioara si afluenti (judetul Timis), Timis superior si mijlociu si afluentii sai din judetele Caras Severin si Timis, Barzava, Moravita, Caras, Nera (judetele Caras Severin si Timis), Cerna (judetele Gorj si Caras Severin), afluentii Muresului inferior (judetele Alba, Hunedoara si Arad), Drincea, Desnatui (judetele Mehedinti si Dolj), Crisul Negru (judetele Bihor si Arad), cursul superior al Crisului Alb si afluentii sai din judetele Hunedoara si Arad, Jiu si afluenti sector amonte Podari (judetele Hunedoara, Gorj, Mehedinti si Dolj), afluentii mici ai Dunarii aferenti sectorului Bazias-Orsova (judetele Caras Severin si Mehedinti) .

In intervalul 16.07.2016 ora 15:00 – 17.07.2016 ora 16:00 pe raurile din bazinele hidrografice: Crasna, Barcau (judetele Salaj, Satu Mare si Bihor), afluentii Crisului Repede din judetele Cluj si Bihor.

Fenomenele se vor produce cu probabilitate si intensitate mai mare pe unele rauri din judetele Hunedoara, Gorj, Caras Severin si Mehedinti.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.