Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Ploi abundente

COD PORTOCALIU: Ploi abundente

In intervalul 28.06, ORA 10 – 28.06, ORA 23, in judeţele Botosani, Iasi, Vaslui, Suceava, Neamţ si Bacau, gradul de instabilitate atmosferica va fi foarte ridicat, iar local se vor cumula cantitaţi de apa de peste 60...70 l/mp.
 
 
In intervalul 28 iunie, ora 23 – 29 iunie, ora 11, in judeţele Suceava, Botosani, Iasi, Vaslui, Neamţ si Bacau, ploile vor continua sa aiba caracter torenţial, iar cantitaţile de apa vor mai depasi local 60 l/mp. 
 
 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.