Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: COD PORTOCALIU de inundatii pana sambata

COD PORTOCALIU: COD PORTOCALIU de inundatii pana sambata

Hidrologii au emis doua atentionari Cod PORTOCALIU si GALBEN, avand in vedere situatia hidrometeorologica actuala si prognoza meteo pentru urmatoarele zile.

De astazi, de la ora 16,00 si pana sambatala ora 12,00 raurile din bazinele Barlad si Bahlui din judetul Iasi se vor afla sub avertizare Cod Portocaliu.

In acest interval, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie, viituri cu posibile efecte de inundatii locale si posibile depasiri ale cotelor de aparare.

Vezi lista raurilor vizate de codul portocaliu si a zonelor amenintate de ape:
-Bahlui - bazin superior - judetul Iasi;
-Olt superior si afluentii sai din judetele Harghita, Covasna si Brasov;
-Buzau bazin superior (judetele Brasov, Covasna si Buzau) ;
-Trotus (judetele Harghita, Neamt si Bacau) ;
-Putna (judetul Vrancea) ;
-Ramnicu Sarat (judetele Buzau si Vrancea) ;
-Barlad superior si afluentii sai din judetele Iasi, Vaslui, Bacau, Vrancea si Galati;
-afluentii mici aferenti cursului inferior al Siretului si cursului mijlociu si inferior al Prutului (judetele Vrancea, Galati si Vaslui).

Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.