Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 19 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Avertizare pentru sapte judete

COD PORTOCALIU: Avertizare pentru sapte judete

Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu pentru sapte judete, valabila incepand de astazi de la ora 18.00 pana vineri la ora 12.00. Judetele vizate sunt Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, Bacau, Harghita si Vaslui. In bazinele hidrografice Siret (Suceava, Moldova, Bistrita, Trotus, Barlad si afluentii lor) si Prut (Prut sectorul Oroftiana-Radauti, Jijia si afluentii sai) se vor produce scurgeri importante de pe versanti, torenti, paraie si cresteri rapide de debite si niveluri cu posibile depasiri ale cotelor de inundatie.

 

Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.