Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Cod portocaliu de inundatii

COD PORTOCALIU: Cod portocaliu de inundatii

In perioada 11.06.2011 ora 15:00 – 12.06.2011 ora 18:00 se instituie COD PORTOCALIU  pe  raul Olt la statia hidrometrica Hoghiz -jud.BV si pe raul Arpasul Mare  – jud.SB. Se ridica CODUL ROSU de pe raurile Arpasul Mare si Arpasel.  
                        
Se mentioneaza ca aceste fenomene se pot produce si pe afluenti de grad inferior ai raurilor marcate pe harta si pe cursurile de apa necadastrate.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.