Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Averse si intensificari ale vantului 21 august 2015

COD PORTOCALIU: Averse si intensificari ale vantului 21 august 2015

UPDATE
 
Intre orele 12:30 si 14:00 in SE-ul judetului Constanta – zona delimitata de localitatile Tuzla, Mangalia, Vama Veche, Albesti, Negru Voda, Cerchezu, Independenta, Topraisar se vor semnala averse ce vor cumula local 20 - 25 l/mp, izolat 30 l/mp, intensificari de scurta durata ale vantului. Observatii: In ultimele ore, din informatii radar, in zona avertizata s-au cumulat cantitati de apa de pana la 75 l/mp. 
 
Intre orele 09:30 si 12:30 SE-ul judetului Constanta – zona delimitata de localitatile Cumpana, Agigea, Eforie, Mangalia, Vama Veche, Albesti, Negru Voda, Independenta, Topraisar se vor semnala averse ce vor cumula local 30 - 35 l/mp, izolat 40 l/mp, intensificari de scurta durata ale vantului. Observatii: in ultimele ore in zona avertizata s-au acumulat cantitati de apa de aproximativ 50 l/mp.
 
Avertizarea cod portocaliu de averse si intensificari ale vantului a fost emis de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M) vineri, 21 august 2015, si este valabila pana la ora 14:00. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.