Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 21 octombrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Canicula si disconfort termic accentuat 16 august 2015

COD PORTOCALIU: Canicula si disconfort termic accentuat 16 august 2015

Cod Galben
 
Duminica, 16 august, vremea va fi in continuare caniculara in vestul, sudul si local in centrul tarii, unde se vor inregistra temperaturi maxime de 35-37 de grade. Indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati, in Campia Romana si Campia de Vest si izolat in rest.

Cod Portocaliu
 
In judetele Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman si Giurgiu vor fi temperaturi maxime de 37-38 de grade, iar disconfortul termic va fi accentuat.

Avertizarile de cod galben si portocaliu de canicula si disconfort termic accentuat au fost emise de Admnistratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) vineri, 14 august si sunt valabile pe parcursul zilei de duminica, 16 august. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.