Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 11 iulie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Canicula si disconfort termic accentuat 13 august 2015

COD PORTOCALIU: Canicula si disconfort termic accentuat 13 august 2015

Cod Galben
Joi, 13 august, in Banat, Crisana, Maramures, vestul Transilvaniei, Oltenia si jumatatea vestica a Munteniei, valul de caldura va persista, temperaturile maxime vor atinge frecvent 35...37 de grade iar izolat 38 de grade. Indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati. 

Cod Portocaliu
In judetele Satu Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin vor fi temperaturi maxime de 37...38 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat. 

Avertizarea cod galben de canicula si disconfort termic accentuat a fost emisa de Admnistratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) miercuri, 12 august si este valabila joi, 13 august. 
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.