Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 30 octombrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Canicula si disconfort termic accentuat 12 august 2015

COD PORTOCALIU: Canicula si disconfort termic accentuat 12 august 2015

Cod Galben
Miercuri, 12 august, valul de caldura va persista. Temperaturile maxime vor atinge frecvent 35...37 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi local pragul critic de 80 de unitati, in zonele de campie si podis. 

Cod Portocaliu
In judetele Satu Mare, Bihor, Timis, ARad, Caras Severin, Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman si Giurgiu vor fi temperaturi maxime de 37...38 de grade, iar disconfortul termic se va mentine deosebit de accentuat. 

Avertizarea cod galben si cod portocaliu de canicula si disconfort termic accentuat a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila miercuri, 12 august 2015.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.