Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 21 octombrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Canicula si disconfort termic accentuat 10 august 2015

COD PORTOCALIU: Canicula si disconfort termic accentuat 10 august 2015

Cod Galben
In cursul zilei de luni, 10 august, valul de caldura va persista in vestul si nord-vestul tarii, dar se va extinde si in regiunile estice si, local, in cele sudice. In Maramures, Crisana, Banat, Moldova, cea mai mare parte a Munteniei, sudul Olteniei si vestul Transilvaniei, se vor inregistra frecvent temperaturi maxime de 35-36 de grade iar izolat 37 de grade. Indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati.

Cod Portocaliu
In judetele Arad, Bihor si Satu Mare vor fi temperaturi maxime situate in jurul valorii de 37 de grade, iar disconfortul termic se va mentine deosebit de accentuat. 

Avertizarea cod galben si cod portocaliu de canicula si disconfort termic accentuat a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila, luni, 10 august. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.