Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Val de caldura si disconfort termic accentuat 19-20 iulie

COD PORTOCALIU: Val de caldura si disconfort termic accentuat 19-20 iulie

Duminica, 19 iulie si luni, 20 iulie in judetele Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti si Dolj vor fi temperaturi maxime de 38-39 grade Celsius iar disconfortul termic deosebit de accentuat.

Avertizarea cod portocaliu de val de caldura si disconfort termic accentuat a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) sambata, 18 iulie si este valabila duminica, 19 iulie si luni, 20 iulie pana la ora 23:59.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.