Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 9 iulie 2015

COD PORTOCALIU: Averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina 9 iulie 2015

Update
COD PORTOCALIU 
Intre orele 17:00 si 18:00, in centrul si sudul judetului Iasi, inclusiv in zona municipiului Iasi si a localitatilor Holboca, Tutora, Mironeasa, Scheia, Dobrovat, Schitu Duca, Tomesti, Scanteia si Letcani se vor semnala intensificari ale vantului cu aspect de vijelie, grindina de dimensiuni mici si medii, frecvente descarcari electrice, averse care vor avea caracter torential, cantitati de precipitatii care pot atinge si depasi 25 l/mp.
 
Intre orele 16:15 si 18:00, in sud-estul judetului Neamt, mai ales in zona delimitata de localitatile Roznov, Borlesti, Moldoveni, Trifesti, Roman, Dragomiresti, Tibucani; marea majoritate a judetului Iasi, indeosebi in zona delimitata de localitatile Targu Frumos, Cotnari, Harlau, Pascani si municipiul Iasi; in partea central-estica a judetului Bacau, mai ales in zona delimitata de localitatile Berzunti, Barsanesti, Targu Ocna, Racaciuni, Parincea, municipiul Bacau; jumatatea vestica a judetului Vrancea, in zona delimitata de localitatile Tulnici, Valea Sarii, Nistoresti, Nereju, Vintileasca se vor semnala intensificari ale vantului care trecator pot lua aspect de vijelie, averse ce vor avea caracter torential, cantitati de apa care pot atinge si depasi 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, frecvente descarcari electrice.
 
Intre orele 16:15 si 17:30, in zona montana a judetelor Arges, Dambovita si Prahova se vor semnala averse care vor depasi 20-25 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, intensificari de scurta durata ale vantului.

Intre orele 16:00 si 17:30, local in judetul Brasov, mai ales in nordul judetului, in zona localitatilor Ticusu, Jibert, Bunesti, Rupea, Ugra, Cata, dar si in zona montana din sud, in zona localitatilor Predeal, Sacele, Tarlungeni, Teliu, Budila, Vama Buzaului se vor semnala descarcari electrice frecvente, averse de ploaie care pot cumula 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari ale vantului. 
 
Intre orele 15:40 si 17:00, in jumatatea sudica a judetului Mures, indeosebi in zona localitatilor Danes, Sighisoara, Albesti, Saschiz si Vanatori se vor semnala descarcari electrice frecvente, averse de ploaie care pot cumula 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari ale vantului.
 
Intre orele 15:05 si 16:15 in jumatatea sudica a judetului Neamt, indeosebi zona delimitata de localitatile municipiul Piatra Neamt, Faurei, Moldoveni, Rediu, Tazlau, Piatra Soimului, Dumbrava Rosie; in nord-vestul judetului Iasi indeosebi zona delimitata de localitatile Lespezi, Valea Seaca, Pascani, Halaucesti, Strunga, Tg. Frumos, Cotnari, Harlau, Deleni; in partea central-nordica judetului Bacau indeosebi zona delimitata de localitatile: Balcani, Blagesti, Margineni. mun. Bacau, Livezi, Comanesti, Moinesti se vor semnala intensificari ale vantului care trecator pot lua aspect de vijelie, averse ce vor avea caracter torential, cantitati de apa ce pot atinge si depasi 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, frecvente descarcari electrice.
 
Intre orele 14:25 si 15:30, in nordul judetului Neamt, la granita cu judetul Suceava, mai ales in zona delimitata de localitatile Pipirig, Hangu, Cracaoani, Vanatori Neamt, Brusturi si Targu Neamt se vor semnala intensificari ale vantului care trecator pot lua aspect de vijelie, avere care vor avea caracter torential, cantitati de precipitatii care pot atinge si depasi 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, frecvente descarcari electrice. 

Intre orele 14:10 si 15:15, in jumatatea estica a judetului Suceava, indeosebi in zona delimitata de localitatile Solca, Arbore, Manastirea Humorului, Valea Moldovei, Baia, Rasca, Radaseni, Manzanesti, Stroiesti, Ipotesti, Vadu Moldovei, Preutesti si municipiile Suceava si Falticeni se vor semnala intensificari ale vantului care trecator pot lua aspect de vijelie, grindina de dimensiuni mici si medii, frecvente descarcari electrice, averse care pot atinge si depasi 25 l/mp. 
 
Intre orele 13:40 si 15:30, in jumatatea sudica, in zona montana, precum si in zona localitatilor Lisa, Recea, Harseni, Zarnesti, Moeciu, Fundata, Bran, Rasnov, Sacele, Brasov, Predeal, Tarlungeni se vor semnala descarcari electrice, averse de ploaie care pot cumula 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari ale vantului.
 
Intre orele 13:00 si 14:00, in judetul Suceava, indeosebi in zona delimitata de localitatile Bilca, Vicovu de Jos, Horodnic de Jos, municipiul Radauti, Brosteni, Crucea, Ostra, Stulpicani, Rasca, Baia, Radaseni si municipiul Falticeni se vor semnala intensificari ale vantului care trecator pot lua aspect de vijelie, grindina de dimensiuni mici si medii, frecvente descarcari electrice, averse care pot cumula 20-25 l/mp.
 
Intre orele 12:55 si 14:00, in estul judetului Cluj, in zona delimitata de localitatile Ciurila, Aiton, Frata, Apahida, Dej si limita de est a judetului se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse de ploaie ce vor depasi pe arii restranse 25 l/mp, intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua izolat aspect de vijelie, grindina de dimensiuni mici.
 
Intre orele 13:00 si 15:00, local in judetul Sibiu, incepand din zona Muntilor Cindrei si a localitatilor Rasinari, Rau Sadului, Gura Raului, Poplaca, Talmaciu, Cisnadie, municipiul Sibiu si Boita se vor semnala descarcari electrice, averse de ploaie care pot cumula 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari ale vantului. 
 
Avertizarea cod galben de averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila joi, 9 iulie pana la ora 18:00.  
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.