Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Caldura si disconfort termic accentuat 8 iulie 2015

COD PORTOCALIU: Caldura si disconfort termic accentuat 8 iulie 2015

In a doua jumatate a zilei de 8 iulie, in Banat, Crisana, Maramures, vestul si nordul Transilvaniei precum si in cea mai mare parte a Moldovei se vor inregistra temperaturi maxime de 39 de grade Celsius iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat. 

Avertizarea cod portocaliu de caldura si disconfort termic a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila din a doua jumatate a zilei de miercuri, 8 iulie pana miercuri 8 iulie orele 23:59.  
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.