Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Val de caldura si disconfort termic accentuat 7 iulie 2015

COD PORTOCALIU: Val de caldura si disconfort termic accentuat 7 iulie 2015

In a doua jumatate a zilei de 7 iulie, judetele Timis, Arad, Bihor si Satu Mare, vor fi atinse de cod portocaliu de canicula. Temperaturile maxime inregistrate se vor situa intre 38 si 39 de grade Celsius cu un disconfort termic deosebit de accentuat. 

Avertizarea cod portocaliu de canicula si disconfort termic a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (A.N.M.) si este valabila in a doua jumatate a zilei de marti, 7 iulie pana marti la orele 23:59.  

Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.