Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Inundatii in tara 26 iunie 2015

COD PORTOCALIU: Inundatii in tara 26 iunie 2015

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare de inundatii, vineri, 26 iunie 2015.

FENOMENELE VIZATE: Scurgeri importante pe versanti, torenti,  paraie si cresteri rapide de debite si niveluri cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE si INUNDATIE

BAZINE HIDROGRAFICE AFECTATE: Afluenti ai raurilor Tarnava Mare si Tarnava Mica

MOMENTUL PRODUCERII FENOMENELOR VIZATE: 26.06.2015 ora 09:20 – 26.06.2015 ora 16:00

COD PORTOCALIU
Ca urmare a precipitatiilor inregistrate in ultimele ore, a celor prognozate si propagarii, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri rapide de debite si niveluri cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE si INUNDATIE pe afluentii mici ai raurilor: Tarnava Mare de pe sectorul aval s.h. Sighisoara – confluenta raul Visa si pe Tarnava Mica de pe sectorul aval s.h. Balauseri – amonte s.h. Blaj – judetele Mures, Sibiu si Alba.

Mentionam ca fenomenele se pot produce cu probabilitate mai mare in bazinul hidrografic Laslea si pe alti afluenti mici ai raului Tarnava Mare din judetul Sibiu.

Avertizarea de inundatii este valabila in intervalul 26 iunie 2015 ora 09:20 - 26 iunie ora 16:00. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.