Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 19 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Ninsori, viscol, polei si precipitatii mixte
29 decembrie 2014

COD PORTOCALIU: Ninsori, viscol, polei si precipitatii mixte
29 decembrie 2014

Avertizare cod galben si cod portocaliu de ninsori, viscol, precipitatii mixte si polei emisa de meteorologi, astazi, 29 decembrie 2014.

Cod Galben

In intervalul 29 decembrie ora 06:00 si 18:00, in Moldova, in cea mai mare parte a Munteniei, cat si in zona Carpatilor Orientali si in estul Carpatilor Meridionali va ninge viscolit. In Dobrogea precipitatiile vor fi mixte in primele ore ale intervalului si izolat se va produce polei, apoi se vor transforma treptat in ninsoare. In aceste regiuni viteza vantului la rafala va depasi 55-65 km/h.

Cod Portocaliu

In intervalul 29 decembrie ora 06:00 si 18:00, in judetele Buzau, Braila, Ialomita, Vrancea, Galati, Vaslui, Bacau, in zona de munte a judetului Prahova, precum si in judetul Tulcea, cantitatile de precipitatii vor depasi local 25-30 l/mp, vantul va avea rafale de peste 70-80 km/h, viscolind si troienind zapada, iar vizibilitatea va scadea sub 50 de metri.

Avertizarea cod galben si cod portocaliu de ninsori, viscol, precipitatii mixte si polei a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila luni, 29 decembrie pana la orele 18:00.

Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.