Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 19 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Cod portocaliu de inundatii pentru vestul tarii

COD PORTOCALIU: Cod portocaliu de inundatii pentru vestul tarii

Se instituie COD Portocaliu pe  raurile din bazinele: Crasna-jud.SJ si SM, Crisul Negru amonte Tinca - jud. BH, Crisul Alb amonte Gurahont - jud.HD si AR, afluentii Muresului inferior (Petris, Troias, Strei, Galbena, Luncanilor, Troias)-jud.HD si AR, Bega,  Barzava, Moravita, Caras, Nera, bazinul superior al Timisului -jud.TM, CS si MH, bazinul Superior al Jiului si pe Motru – aferente judetelor HD, GJ si MH.

Se mentioneaza ca aceste fenomene se pot produce si pe afluenti de grad inferior ai raurilor marcate pe harta.

Perioada: 24.07.2010 ora 21:00 – 26.07.2010 ora 10:00.

 

Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.