Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Inundatii in Caras-Severin si Mehedinti
3 septembrie

COD PORTOCALIU: Inundatii in Caras-Severin si Mehedinti
3 septembrie

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o noua avertizare de inundatii, miercuri, 3 septembrie 2014.

FENOMENELE VIZATE: Scurgeri importante pe versanti, torenti,  paraie si cresteri rapide de debite si niveluri cu depasirea COTELOR DE INUNDATIE

BAZINE HIDROGRAFICE AFECTATE: Bezeasca si alti afluenti mici ai Dunarii din judetele Caras-Severin si Mehedinti

MOMENTUL PRODUCERII FENOMENELOR VIZATE: 03.09.2014 ora 15:00 – 03.09.2014 ora 24:00
 
COD PORTOCALIU 
Ca urmare a precipitatiilor cu caracter torential inregistrate in ultimele ore si a celor prognozate pentru urmatoarele ore se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie si viituri rapide cu efect de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale COTELOR DE INUNDATIE pe raurile mici (afluenti ai Dunarii) din  extremitatea sudica a  judetului Caras-Severin, respectiv dinextremitatea sudica a judetului Mehedinti amonte de Orsova.

Fenomenele se pot produce cu probabilitate si intensitate  mai mare in bazinul inferior al raului Berzeasca si in bazinele hidrografice Bosneag, Odaile, Camenita si Orevita-judetul Caras-Severin.

In functie de evolutia fenomenelor hidrometeorologice vom reveni cu actualizarea prognozei hidrologice. Se impune urmarirea evolutiei situatiei hidrometeorologice, in conformitate cu „Regulamentul privind gestionarea situatiilor de urgenta generate de inundatii, fenomene meteorologice periculoase, accidente la constructii hidrotehnice, poluari accidentale pe cursurile de apa si poluari marine in zona costiera”.
 
Avertizarea de inundatii este valabila in intervalul 3 septembrie, orele 15.00 - 3 septembrie, orele 24.00.

Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.