Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 30 octombrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Ploi abundente si vijelii in Caras-Severin
3 septembrie

COD PORTOCALIU: Ploi abundente si vijelii in Caras-Severin
3 septembrie

Update 15:15

In sudul judetului Caras-Severin, in zona localitatilor Moldova Noua, Berzasca, Sasca Montana, Socol, Milcoveni, Varadia, Anina, Carasova se vor semnala cantitati de precipitatii care vor depasi 50-60 l/mp, intensificari de scurta durata ale vantului. 

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila miercuri, 3 septembrie 2014, pana la orele 18.15. 
 
Cod galben de furtuna emis miercuri, 3 septembrie 2014.

In judetul Caras-Severin, in zona localitatilor Liubcova, Carasova, Garnic, Pojejena, Sasaca Montana, Socol se vor semnala cantitati de precipitatii care vor depasi 35-40 de litri pe metru patrat, intensificari de scurta durata ale vantului. 

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila miercuri, 3 septembrie 2014, pana la orele 17.00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.