Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Inundatii in Caras-Severin si Timis, 3-4 agust

COD PORTOCALIU: Inundatii in Caras-Severin si Timis, 3-4 agust

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o noua avertizare de inundatii, duminica, 3 august 2014.

In bazinele hidrografice Barzava, Moravita, Caras se vor semnala cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice mentionate, cu depăsiri ale cotelor de inundatii ca urmare a propagării viiturilor formate anterior si scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale

Cod galben

Pe raurile din bazinele hidrografice: Moravita – bazin superior, Barzava – bazin superior si mijlociu, Caras (judetele Caras-Severin si Timis).

Izolat, cu probabilitate mai redusa, in intervalul 03.08.2014 ora 16:00 – 04.08.2014 ora 06:00, se mai pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si in alte bazine hidrografice mici din judetele Caras Severin si Timis.

Cod portocaliu

Pe raurile: Barzava curs inferior, Moravita curs inferior (judetul Timis). Mentionam ca aceste sectoare de rau sunt indiguite.
 
Avertizarea de inundatii este valabila in intervalul 3 august, ora 14.00 - 4 august, ora 16.00. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.