Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Inundatii in Timis 31 iulie

COD PORTOCALIU: Inundatii in Timis 31 iulie

Hidrologii au emis o avertizare COD PORTOCALIU de inundatii joi, 31 iulie 2014.

Bazinele Hidrografice afectate: Bega Veche, Bega, Timis, Barzava, Moravita.

Fenomele vizate: Scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie si viituri rapide cu efect de inundatii locale si cresteri rapide de debite si niveluri cu depasirea COTELOR DE INUNDATIE

Momentul producerii fenomenelor vizate: 31.07.2014 ora 05:45 – 31.07.2014 ora 14:00

COD PORTOCALIU
Ca urmare a precipitatiilor cu caracter torential inregistrate in ultimele ore, estimate pe baza informatiilor radar si a precipitatiilor prognozate pentru urmatoarele ore se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri rapide de niveluri si debite cu posibile depasiri ale COTELOR DE INUNDATIE pe raurile mici din bazinele hidrografice Bega Veche, Bega, bazinul inferior al Timisului, Barzava si Moravita din judetul Timis.

In functie de evolutia fenomenelor hidrometeorologice vom reveni cu actualizarea prognozei hidrologice. Se impune urmarirea evolutiei situatiei hidrometeorologice, in conformitate cu „Regulamentul privind gestionarea situatiilor de urgenta generate de inundatii, fenomene meteorologice periculoase, accidente la constructii hidrotehnice, poluari accidentale pe cursurile de apa si poluari marine in zona costiera”.

Avertizarea a fost emisa joi, 31 iulie 2014 de catre Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (I.N.H.G.A.).
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.