Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Inundatii pe Neajlov 30 iulie 2014

COD PORTOCALIU: Inundatii pe Neajlov 30 iulie 2014

Hidrologii au emis o avertizare COD PORTOCALIU de inundatii miercuri, 30 iulie 2014.

Bazinele Hidrografice afectate: Neajlov.

Fenomele vizate: Scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice mentionate, cu depasiri ale COTELOR DE ATENTIE si INUNDATIE

Momentul producerii fenomenelor vizate: 30.07.2014 ora 08:30 – 30.07.2014 ora 18:00

COD PORTOCALIU
Ca urmare a precipitatiilor cazute in bazinul hidrografic al raului Neajlov si a situatiei hidrologice actuale, Administratia Bazinala de apa Arges-Vedea instituie COD PORTOCALIU PE:
 
-Raul Neajlov, pe linia localitatilor Corbii Mari, judetul Dambovita, Vanatorii Mici, Crevedia Mare, Bucsani, Vadu Lat din judetul Giurgiu. 


In functie de evolutia fenomenelor hidrometeorologice vom reveni cu actualizarea prognozei hidrologice. Se impune urmarirea evolutiei situatiei hidrometeorologice, in conformitate cu „Regulamentul privind gestionarea situatiilor de urgenta generate de inundatii, fenomene meteorologice periculoase, accidente la constructii hidrotehnice, poluari accidentale pe cursurile de apa si poluari marine in zona costiera”.

Avertizarea a fost emisa miercuri, 30 iulie 2014 de catre Administratia Nationala "Apele Romane".
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.