Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Furtuna in Buzau 24 iulie

COD PORTOCALIU: Furtuna in Buzau 24 iulie

Update 14:40
Cod galben de furtuna emis joi, 24 iulie 2014.

Local in sudul judetului Buzau se vor semnala averse de ploaie care vor atinge si depasi 25-30 de litri pe metru patrat, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii si intensificari de scurta durata ale vantului. 

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila joi, 24 iulie 2014, pana la orele 15.40. 
 
Update 13:10
 
Cod portocaliu de furtuna emis joi, 24 iulie 2014.

In judetul Buzau, zona delimitata de localitatile Blajani, Cernatesti, Vernesti, Merei, Maracineni, Posta Calnau se vor semnala averse de ploaie care vor atinge si depasi 40-45 de litri pe metru patrat, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii si intensificari ale vantului care vor lua aspect de vijelie. 

Avertizarea cod portocaliu de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila joi, 24 iulie 2014, pana la orele 14.15. 
 
Cod galben de furtuna emis joi, 24 iulie 2014.

In jumatatea de nord-vest a judetului Buzau se vor semnala averse de ploaie care vor atinge si depasi 25-30 de litri pe metru patrat, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii si intensificari de scurta durata ale vantului. 

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila joi, 24 iulie 2014, pana la orele 13.30.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.