Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 11 iulie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Furtuna in Moldova 11 iulie

COD PORTOCALIU: Furtuna in Moldova 11 iulie

Avertizare cod portocaliu de furtuna emis vineri, 11 iulie 2014

In judetul Vrancea, jumatatea de nord a judetului, inclusiv localitatile Vidra, Panciu, Fitionesti, Ruginesti, Adjud si localitatile situate in zona de granita cu sudul judetului Bacau; judetul Bacau: sudul judetului, localitatile situate la granita cu nordul judetului Vrancea, inclusiv Sascut, Huruiesti, Podu Turcului se vor semnala cantitati de apa ce vor atinge si depasi 35 - 40 de litri pe metru patrat, intensificari de scurta durata ale vantului care trecator pot lua aspect de vijelie, grindina si frecvente descarcari electrice.

Avertizarea cod portocaliu de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila vineri, 11 iulie 2014, pana la orele 14.00.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.