Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Furtuna in Neamt 9 iulie

COD PORTOCALIU: Furtuna in Neamt 9 iulie

Cod portocaliu de furtuna emis miercuri, 9 iulie 2014.

In zona de munte a judetului Neamt, in zona delimitata de localitatile Poiana Teiului, Hangu, Pipirig, Vanatori, Agapia se vor semnala cantitati de apa ce pot atinge si depasi 35 - 40 de litri pe metru patrat, grindina de mici dimensiuni, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua aspect de vijelie.


Codul portocaliu de furtuna a fost emis de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabil miercuri, 9 iulie 2014, pana la orele 14.40.
 
Update 16:25:
 
Cod portocaliu de furtuna emis miercuri, 9 iulie 2014.

In nord-estul judetului Neamt, indeosebi localitatile Tg. Neamt, Brusturi, Baucesti, Draguseni se vor semnala cantitati de apa ce pot atinge si depasi local 35 - 40 de litri pe metru patrat, grindina, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua aspect de vijelie. 

Codul portocaliu de furtuna a fost emis de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabil miercuri, 9 iulie 2014, pana la orele 17.30. 

 
 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.