Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Cresteri de debite si niveluri cu depasiri ale COTELOR DE INUNDATIE pe Dunare

COD PORTOCALIU: Cresteri de debite si niveluri cu depasiri ale COTELOR DE INUNDATIE pe Dunare

Se mentine COD PORTOCALIU incepand cu data de 12.06.2010 ora 16 pe Dunare pe sectorul Gruia-Zimnicea (jud. DJ, OT, TR) si pe sectorul Harsova-Braila (jud. CT, BR) si din data de 17.06.2010 se instituie COD PORTOCALIU pe sectorul Giurgiu-Cernavoda (jud. GR, CL, CT).

Avertizare valabila pana la 21.06.2010 ora 16:00.

Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.