Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Inundatii in Brasov si Sibiu, 31 mai 2014

COD PORTOCALIU: Inundatii in Brasov si Sibiu, 31 mai 2014

Institutul National de Hidrologia si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis sambata, 31 mai 2014, o avertizare cod portocaliu de inundatii.

Astfel, pe raurile mici si afluentii Oltului mijlociu din judetele Brasov si Sibiu se vor semnala scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie si cresteri rapide de debite si niveluri cu posibile depasiri ale cotelor de atentie si inundatie.

Avertizarea cod portocaliu de inundatii este valabila sambata, 31 mai 2014, pana la orele 15.00.

Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.