Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Furtuna in Vrancea 29 mai

COD PORTOCALIU: Furtuna in Vrancea 29 mai

Cod galben de furtuna emis joi, 29 mai 2014.

In judetul Vrancea in zona de munte se vor semnala cantitati de apa ce vor atinge si depasi 30 - 35 de litri pe metru patrat, grindina de mici dimensiuni, descarcari electrice si intensificari ale vantului. 
 
Avertizarea este valabila joi, 29 mai 2014, pana la orele 16:30.
 
 
Cod portocaliu de furtuna emis joi, 29 mai 2014.

In de munte a judetului Vrancea, mai ales localitatile Vrancoiaia, Nistoresti, Naruja, Paltin, Reghiu, Adriasul de Jos, Nereju se vor semnala ploi torentiale ce vor cumula cantitati de peste 35 - 40 de litri pe metru patrat, grindina de dimensiuni mici si medii, descarcari electrici si intensificari ale vantului.

Nota: Sistemul este cvasistationar si din date radar in ultimele 3 ore in zona s-au acumulat cantitati de apa importante
 
Avertizarea este valabila joi, 29 mai 2014, pana la orele 16:30.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.