Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Inundatii pe mai multe rauri din tara 27 mai

COD PORTOCALIU: Inundatii pe mai multe rauri din tara 27 mai

Hidrologii au emis un nou cod portocaliu si alte coduri galbene de inundatii azi, 27 mai 2014.

Hidrologii avertizeaza ca se vor semnala scurgeri importante pe versanti, torenti,  paraie si cresteri rapide de debite si niveluri cu depasirea COTELOR DE ATENTIE. 

Bazine hidrografice afectate: Crisul Repede, Somesul Mic, Suceava, Moldova, Bistrita, Trotus, Putna, Jijia, Baseu, Viseu, Iza, Tur, Lapus, Somes, raurile mici din Dobrogea.

COD GALBEN
- Ca urmare a informatiilor radar si a precipitatiilor prognozate pentru urmatoarele ore se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri rapide de niveluri si debite cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE pe raurile din bazinele superioare Crisul Repede si Somesul Mic (judetele Bihor, Cluj si Salaj) si afluentii Somesului din judetul Salaj (Almas, Agris, Poiana).

-Ca urmare a informatiilor radar si a precipitatiilor prognozate pentru urmatoarele ore se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri rapide de niveluri si debite cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE pe unele rauri mici din bazinele hidrografice Putna, Trotus, Bistrita, Moldova, Suceava (judetele Vrancea, Bacau, Neamt, Suceava), Jijia si Baseu (judetul Botosani).

-Ca urmare a informatiilor radar si a precipitatiilor prognozate pentru urmatoarele ore se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri rapide de niveluri si debite cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE pe unele rauri mici din bazinele hidrografice Viseu, Iza, Tur, Lapus (judetele Maramures, Satu Mare) si Somesul Mare din judetul Bistrita Nasaud.
 
COD PORTOCALIU
-Ca urmare a informatiilor radar si a precipitatiilor prognozate pentru urmatoarele ore se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri rapide de niveluri si debite cu posibile depasiri ale COTELOR DE INUNDATIE pe unele rauri mici din Dobrogea (judetele Constanta si Tulcea). 
 
In functie de evolutia fenomenelor hidrometeorologice vom reveni cu actualizarea prognozei hidrologice.

Avertizarile de inundatii  sunt valabile pana marti, 27 mai 2014, ora 24:00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.