Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Furtuna in mai multe judete din tara 27 mai

COD PORTOCALIU: Furtuna in mai multe judete din tara 27 mai

Cod galben si portocaliu de furtuna emis marti, 27 mai 2014 pentru mai multe judete din tara.

In sud-estul judetului Cluj, indeosebi in zona localitatilor: Calarasi, Luna, Campia Turzii, Viisoara, Ploscos, Cojocna, Suatu, Frata, Ceaunu Mare se vor semnala fredvente descarcari electrice, izolat grindina de dimensiuni mici, averse de ploaie care izolat vor cumula cantitati de 20-25 de litri pe metru patrat si intensificari de scurta durata ale vantului. 
 
Avertizarea este valabila marti, 27 mai 2014, pana la orele 16.00.

In judetul Brasov in zona localitatilor Sinca Noua, Codlea, Brasov, Tarlungeni si zona de munte aferenta se vor semnala descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, averse de ploaie ce vor depasi 25 l/mp, intensificari de scurta durata ale vantului.

Avertizarea este valabila marti, 27 mai 2014, pana la orele 16:00. 
 
In estul judetului Ialomita se vor semnala descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni, averse ce vor depasi 25 de litri pe metru patrat si intensificari ale vantului.

Avertizarea este valabila marti, 27 mai 2014, pana la orele 16:00. 
 
In judetul Arad, zona localitatilor Pancota, Siria, Gurahont, Sebis, Dezna, Slatina de Mures, Brazii, Avram Iancu, Beliu se vor semnala cantitati insemnate de apa ce pot depasi 15-20 litri pe metru patrat, grindina de dimensiuni mici, descarcari electrice, posibile intensificari ale vantului de scurta durata. 
 
Avertizarea este valabila marti, 27 mai 2014, pana la orele 16.00. 
 
In zonele de munte ale judetelor Suceava, Neamt, Bacau, Vrancea, cu cantitati mai mari in zona delimitata de localitatile Agapia, Pipirig, Tg. Neamt, Vanatori - judetul Neamt; Brodina, Straja, Putna - jud. Suceava se vor semnala averse care trecator vor avea caracter torential, ce vor atinge si depasi 30-35 de litri pe metru patrat, izolat 45 litri pe metru patrat, intensificari de scurta durata ale vantului si grindina de mici dimensiuni, descarcari electrice. 
 
In judetul Galati: partea central-estica a judetului, inclusiv municipiul Galati; judetul Botosani: vestul judetului, mai ales localitatile Tudora, Vorona, Corni; judetul Suceava: estul judetului, mai ales localitatile Dolhasca, Liteni, Fantanele, Veresti. 
  
Avertizarea este valabila marti, 27 mai 2014, pana la orele 16.40.  
 
Pe arii extinse in judetele Calarasi si Ialomita, zona de munte a judetelor Prahova si Buzau, local in judetul Braila (indeosebi estul si centrul judetului) se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni, averse ce vor depasi 25 de litri pe metru patrat, intensificari ale vantului.
Avertizarea este valabila marti, 27 mai 2014, pana la orele 17.00.  
 
Local in Dobrogea, in special in sudul si vestul judetului Constanta se vor semnala frecvente descarcari electrice, cantitati de precipitatii ce vor depasi izolat 25 de litri pe metru patrat, grindina, intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua aspect de vijelie. 
  
Avertizarea este valabila marti, 27 mai 2014, pana la orele 17.00.  
 
In vestul judetului Harghita, mai ales in zona localitatilor Avramesti, Simonesti, Praid, Corund, Atid, Joseni, Remetea si Subcetate se vor semnala descarcari electrice, grindina de dimensiuni medii, averse de ploaie ce vor depasi 25 - 30 de litri pe metru patrat, intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie.
  
Avertizarea este valabila marti, 27 mai 2014, pana la orele 17.45. 
 
In judetul Bistrita-Nasaud, in zona localitatilor: Sieu, Mariselu, Sieu-Magherus, municipiul Bistrita, Dumitra, Rebrisoara, Salva, Cosbuc, Telciu, Romuli, Rodna, Satu Nou se vor semnala frecvente descarcari electrice, izolat grindina de mici dimensiuni, averse de ploaie care izolat vor cumula cantitati de 20 - 25 de litri pe metru patrat si intentisificari de scurta durata ale vantului.
 
Avertizarea este valabila marti, 27 mai 2014, pana la orele 18.00.  
 
In jumatatea estica a judetului Buzau si jumatatea vestica a judetului Braila se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni, cantitati ce pot depasi 20 de litri pe metru patrat, intensificari de scurta durata ale vantului
  
Avertizarea este valabila marti, 27 mai 2014, pana la orele 17.30. 
 
In nordul si nord-estul judetului Bihor, in special zona localitatilor Suncuius, Alejd, Lungasu de Jos, Derna, Marghita, Abramut se vor semnala cantitati insemnate de apa ce pot depasi 15-20 de litri pe metru patrat, grindina de mici dimensiuni si descarcari electrice.
  
Avertizarea este valabila marti, 27 mai 2014, pana la orele 18.00. 
  
COD PORTOCALIU 
In zona centrala a judetului Calarasi se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni medii, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie, cantitati ce pot depasi 30-35 de litri pe metru patrat. Observatii: din date radar, in ultima ora s-au cumulat deja 35-40 de litri pe metru patrat.  
Avertizarea este valabila marti, 27 mai 2014, pana la orele 17:00.  
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.