Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Inundatii pe 8 rauri din toata tara, 17-18 mai 2014

COD PORTOCALIU: Inundatii pe 8 rauri din toata tara, 17-18 mai 2014

Avand in vedere situatia hidrometeorologica actuala si prognoza meteorologica pentru urmatoarele 24 de ore, se actualizeaza avertizarea hidrologica din 16.05.2014 ora 12:00, dupa cum urmeaza:

COD GALBEN
- Pe raurile din bazinele hidrografice: Barzava sector aval s.h. Gataia si pe Moravita (judetul Timis), Jiu sector aval s.h. Filiasi (judetul Dolj), pe Vedea (judetele Olt, Arges si Teleorman), Neajlov amonte S.H. Vadu Lat ((judetele Arges, Dambovita si Giurgiu), Barlad (judetele Vaslui si Galati) si pe raul Prut amonte Ac. Stanca Costesti (judetul Botosani).
- In intervalul 17.05.2014 ora 15:00 – 17.05.2014 ora 24:00 pe versanti, torenti, paraie si pe raurile mici din judetele Valcea, Arges, Prahova, Neamt, Suceava si Iasi.  

COD PORTOCALIU
- Pe Vedea superioara si pe afluentii sai (judetele Olt si Arges), pe Teleorman amonte S.H. Tatarastii de Sus (judetele Arges si Teleorman).
- Incepand cu 18.05.2014 ora 12:00 pe raul Prut amonte Ac. Stanca Costesti (judetul Botosani).
 
Se mentioneaza ca aceste fenomene se pot produce si pe afluenti de grad inferior ai acestor rauri.
In functie de evolutia fenomenelor hidrometeorologice vom reveni cu actualizarea prognozei hidrologice. Se impune urmarirea evolutiei situatiei hidrometeorologice, in conformitate cu „Regulamentul privind gestionarea situatiilor de urgenta generate de inundatii, fenomene meteorologice periculoase, accidente la constructii hidrotehnice, poluari accidentale pe cursurile de apa si poluari marine in zona costiera”.

Avertizarea este valabila pana duminica, 18 mai 2014, ora 18.00

Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.