Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 19 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Inundatii in Banat, Oltenia si Muntenia 5-6 mai

COD PORTOCALIU: Inundatii in Banat, Oltenia si Muntenia 5-6 mai

Inundatii anuntate de catre hidrologi si luni 5 mai si marti 6 mai 2014.

Hidrologii avertizeaza ca se vor semnala cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice mentionate, cu depasiri ale COTELOR DE ATENTIE si de INUNDATIE, scurgeri pe versanti, torenti si paraie cu posibile efecte de inundatii locale. Bazine hidrografice afectate: Bega, Timis, Barzava, Moravita, Caras, Nera, Cerna, Drincea, Desnatui, Jiu, afluenti ai Oltului mijlociu si inferior, unii afluenti ai Muresului inferior, Vedea, Arges superior, Ialomita, Buzau.

COD GALBEN
 
 - Pe raurile din bazinele hidrografice: Bega Veche, Bega, Timis, Barzava, Moravita, Caras, Nera (judetele Timis si Caras-Severin), Drincea (judetul Mehedinti), Desnatui (judetul Dolj), pe Jiu aval S.H. Sadu (judetul Dolj) si pe unii  afluenti din judetele Gorj,  Dolj si Mehedinti, pe unii afluenti ai Oltului mijlociu si inferior din judetele Gorj, Olt, Valcea, Dolj si Sibiu, pe unii afluenti ai Muresului din judetul Hunedoara, pe Vedea (judetul Teleorman si Olt), Arges (judetele Arges, Giurgiu si Dambovita), bazinul superior si mijlociu al Ialomitei (judetele Dambovita, Ialomita si Prahova).
 
COD PORTOCALIU
 
 - Pe raurile din bazinele hidrografice: Jiu pe sector aval confluenta Motru - amonte S.H. Podari (judetul Dolj), afluenti ai Argesului superior (judetul Arges) si pe Sabar (judetele Dambovita si Giurgiu)
 - In intervalul 05.05.2014 ora 14:00 – 05.05.2014 ora 23:00 pe versanti, torenti, paraie si pe raurile mici din zonele de deal si de munte din judetele Valcea, Arges, Dambovita si Prahova.
 - In intervalul  05.04.2014 ora 22:00 - 06.05.2014  ora 12:00 pe Vedea amonte S.H. Buzesti si pe Teleorman amonte S.H. Tatarastii de Sus (judetele Olt si Arges).
 
Se mentioneaza ca aceste fenomene se pot produce si pe afluenti de grad inferior ai acestor rauri si pe cursurile de apa necadastrate. Se ridica incepand cu 05.05.2014 ora 14:00 Codul Galben si Codul Portocaliu de pe celelalte rauri din bazinele hidrografice avertizate anterior. 

Avertizarile de inundatii au intrat in vigoare luni, 5 mai 2014 si sunt valabile pana marti, 6 mai 2014, ora 18.00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.