Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD PORTOCALIU: Inundatii in noua judete 4-5 mai 2014

COD PORTOCALIU: Inundatii in noua judete 4-5 mai 2014

Inundatii anuntate de catre hidrologi duminica 4 mai 2014 si luni, 5 mai 2014.

Hidrologii avertizeaza ca se vor semnala cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice mentionate, cu depasiri ale COTELOR DE ATENTIE si de INUNDATIE, scurgeri pe versanti, torenti si paraie cu posibile efecte de inundatii locale. Bazine hidrografice afectate: Bega, Timis, Barzava, Moravita, Caras, Nera, Cerna, Drincea, Desnatui, Jiu, afluenti ai Oltului mijlociu si inferior, unii afluenti ai Muresului inferior, Vedea, Arges superior, Ialomita, Buzau.

COD GALBEN
 
 - Pe raurile din bazinele hidrografice: Bega Veche, Bega, Timis, Barzava, Moravita, Caras, Nera (judetele Timis si Caras-Severin), Desnatui (judetul Dolj), pe Jiu aval Racari (judetul Dolj), pe unii  afluenti ai Oltului mijlociu si inferior din judetele Gorj, Olt, Valcea,  Dolj si Sibiu, pe unii afluenti ai Muresului din judetul Hunedoara, pe Vedea (judetul Teleorman), Arges superior si afluenti (judetele Arges si Dambovita), Ialomita (judetele Dambovita si Prahova), Buzau superior (judetele Covasna si Buzau) si afluentii sai din judetul Buzau.
 
COD PORTOCALIU
 
 - Pe raurile din bazinele hidrografice: Cerna (judetul Caras-Severin), Drincea (judetul Mehedinti) pe Jiu superior si mijlociu si pe unii afluenti ai sai (judetele Hunedoara, Gorj, Dolj si Mehedinti).
 - In intervalul 04.05.2014 ora 19:00 – 05.05.2014 ora 09:00 pe versanti, torenti, paraie si pe raurile mici din zonele de deal si de munte din judetele Valcea, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau si Vrancea.
 - Incepand cu 05.04.2014 ora 02:00 pe raurile din bazinele hidrografice Vedea amonte S.H. Buzesti si pe Teleorman amonte S.H. Tatarastii de Sus (judetele Olt si Arges) si pe Teleajen (judetul Prahova).
 
Se mentioneaza ca aceste fenomene se pot produce si pe afluenti de grad inferior ai acestor rauri si pe cursurile de apa necadastrate.
 Cresteri importante de debite cu situarea nivelurilor în jurul COTELOR DE ATENTIE se pot produce si pe alte rauri mici din centrul si estul tarii.

Se mentine CODUL ROSU pe Husnita aval S.H. Strehaia – judetul Mehedinti, instituit prin AVERTIZAREA HIDROLOGICA DE FENOMENE IMEDIATE nr. 3 din 04.05.2014 ora 17:30, pana la 04.05.2014 ora 23:00.

Avertizarile de inundatii au intrat in vigoare duminica, 4 mai 2014 si sunt valabile pana luni, 5 mai 2014, ora 18.00.

Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.