Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 8 iulie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii in Oltenia 24 aprilie 2014

COD GALBEN: Inundatii in Oltenia 24 aprilie 2014

Avertizare de inundatii emisa de catre hidrologi.
Astfel, se instituie Cod Galben pentru intervalul 24 aprilie orele 12:30 - 19:00 pe Lotru - amonte de acumularea Bradisor si pe afluentii Lotrului - judetul Valcea.
 
Codul galben a fost emis ca urmare a precipitatiilor importante cantitativ si cu caracter torential inregistrate in ultimele ore si a precipitatiilor prognozate pe baza datelor in urmatoarele 2-6 ore se vor inregistra cresteri rapide de niveluri si debite cu depasiri ale COTELOR DE APARARE pe raurile din bazinul hidrografic Lotru si scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu posibile efecte de inundatii locale in judetul Valcea
 
Avertizarea emisa de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a intrat in vigoare joi 24 aprilie 2014 la ora 12:30.

Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.