Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 8 iulie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii in Oltenia, Muntenia si sud-est
23 aprilie

COD GALBEN: Inundatii in Oltenia, Muntenia si sud-est
23 aprilie

Avertizarea de inundatii emisa de catre hidrologi a fost prelungita.
Astfel, se instituie Cod Galben pentru intervalul 24 aprilie ora 20:00 - 26 aprilie ora 18:00 pe raurile din bazinele hidrografice: Caras, Nera, Cerna (judetul Caras-Severin), Drincea (judetul Mehedinti), Desnatui (judetul Dolj), pe Jiu si pe afluentii sai (judetele Hunedoara, Mehedinti, Gorj si Dolj), Oltet si pe unii afluenti ai Oltului inferior din judetele Gorj, Olt, Valcea si Dolj, pe Calmatui (judetul Teleorman), pe Vedea si pe afluentii sai din judetele Olt, Teleorman si Arges, pe raurile din bazinele superioare ale Argesului si Dambovitei (judetele Arges si Dambovita), pe Neajlov, Sabar (judetele Arges, Dambovita si Giurgiu), pe Ialomita, Prahova si unii afluenti (judetele Dambovita, Prahova si Ialomita) si pe Buzau - judetele Covasna si Buzau.
 
Codul galben a fost emis deoarece se vor inregistra cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice mentionate, cu depasiri ale COTELOR DE ATENTIE si de INUNDATIE, scurgeri pe versanti, torenti si paraie cu posibile efecte de inundatii locale.  
 
Avertizarea emisa de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a intrat in vigoare joi 24 aprilie 2014 ora 20:00 si este valabila pana sambata 26 aprilie la ora 18:00.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.