Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 13 iunie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii pe raurile din 13 judete

COD GALBEN: Inundatii pe raurile din 13 judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a actualizat atentionarea cod galben de inundatii emisa joi, 17 aprilie 2014, dupa cum urmeaza:

Pe raurile din bazinele hidrografice: Caras, Nera, Cerna (judetul Caras-Severin), Drincea (judetul Mehedinti), Desnatui (judetul Dolj), Jiu - sector aval Sadu (judetele Gorj si  Dolj) si pe unii afluenti din bazinul mijlociu si inferior (judetele Gorj, Dolj si Mehedinti), Lotru, Oltet si pe unii afluenti ai Oltului inferior din judetele Gorj, Olt, Valcea si Dolj, pe raurile din bazinul Vedea si pe Calmatui (judetele Olt si Teleorman), pe raurile din bazinele superioare ale Argesului si Dambovitei (judetele Arges si Dambovita), Neajlov si Sabar (judetele Teleorman, Dambovita, Giurgiu si Ilfov), pe Prahova si unii afluenti (judetul Prahova) si pe afluentii Buzaului mijlociu si inferior din judetul Buzau. 
 
Se mentioneaza ca aceste fenomene se pot produce si pe afluenti de grad inferior ai acestor rauri si pe cursurile de apa necadastrate.
 
Nota: Izolat, în intervalul 18.04.2014 ora 16:00 – 19.04.2013 ora 20:00 se pot produce cresteri importante de debite cu situarea nivelurilor în jurul COTELOR DE ATENTIE si pe alte rauri mici din bazinul hidrografic Siret, ca efect cumulat al precipitatiilor prognozate si cedarii de apa din stratul de zapada.

Avertizarea emisa de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor va intra in vigoare vineri, 18 aprilie 2014 ora 14:00 si este valabila pana duminica, 20 aprilie 2014, ora 18.00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.