Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 12 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii in Banat si Oltenia 16 martie 2014

COD GALBEN: Inundatii in Banat si Oltenia 16 martie 2014

Avertizare de inundatii emisa de catre hidrologi. Astfel, pe raurile din bazinele hidrografice Caras, Nera, Cerna (judetul Caras-Severin), Drincea (judetul Mehedinti), Desnatui (judetul Dolj), pe unii afluenti din bazinul mijlociu si inferior al Jiului (judetele Gorj, Dolj si Mehedinti) si pe unii afluenti a Oltului inferior din judetele Gorj, Olt, Valcea si Dolj se vor inregistra cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice mentionate, cu depasiri ale cotelor de atentie si de inundatie. 

Se mentioneaza ca aceste fenomene se pot produce si pe afluenti de grad inferior ai acestor rauri si pe cursurile de apa necadastrale. Izolat, cresteri importante de debite cu situarea nivelurilor in jurul cotelor de atentie se pot produce si pe alte rauri mici din sudul si estul tarii.

Avertizarea emisa de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor va intra in vigoare  miercuri, de 16 aprilie 2014 ora 20:00 si este valabila pana vineri, 18 aprilie 2014 ora 18:00.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.