Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 12 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ploi insemnate cantitativ si ninsori in zona montana

COD GALBEN: Ploi insemnate cantitativ si ninsori in zona montana

Avertizare cod galben de ploi insemnate cantitativ si ninsori la munte valabila pentru intervalul 16 aprilie 2014 ora 18:00 - 17 aprilie 2014 ora 20:00.

In intervalul mentionat va ploua in cea mai mare parte a tarii. In Oltenia si in sudul Banatului cantaitatile de apa vor depasi local 25-30 l/mp si izolat 50 l/mp. Vantul va inregistra unele intensificari si va bate cu viteze cuprinse intre 50 si 60 km/h. In regiunea montana va ninge, in timp ce in Muntii Banatului si in vestul Carpatilor Meridionali stratul de zapada va fi consistent. In aceste zone viteza vantului va fi de peste 70 km/h. Incepand cu dupa-amiaza zilei de miercuri si pana joi seara, vantul va cunoaste unele intensificari temporare si in Muntenia, unde acesta va depasi la rafala 60 km/h. 

Avertizarea a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) miercuri, 16 aprilie 2014.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.