Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 13 iunie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii in Moldova 11 aprilie 2014

COD GALBEN: Inundatii in Moldova 11 aprilie 2014

Avertizare de inundatii emisa de catre hidrologi. Astfel, pe raul Miletin (judetele Botosani si Iasi), pe raul Bahlui superior si afluentii sau (judetul Iasi), Barlad superior si afluentii sai (judetele Vaslui si Iasi) se vor inregistra cresteri de debite cu posibile depasiri ale cotelor de atentie si de inundatie. Se mentioneaza ca aceste fenomene se pot produce si pe afluenti de grad inferior ai acestor rauri si pe cursurile de apa necadastrate.

Avertizarea emisa de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a intrat in vigoare  vineri, 11 aprilie 2014. Avertizarea este valabila de vineri, 11 aprilie ora 19:00 pana sambata, 12 aprilie la ora 18.00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.