Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 4 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii in Oltenia si sud-vestul
Muntenei 7-8 martie

COD GALBEN: Inundatii in Oltenia si sud-vestul
Muntenei 7-8 martie

Avertizare de inundatii emisa de catre hidrologi. Astfel, pe raurile Drincea (judetul Mehedinti) , Jiu - sector aval Filiasi (judetul Dolj), pe Motru si pe unii afluenti din bazinul inferior al Jiului (judetele Mehedinti, Gorj si Dolj), pe Oltel aval Otetelis (judetele Valcea si Olt) si unii aflienti ai Oltului inferior din judetul Olt, pe raurile din bazinul Vedea (judetele Olt, Arges si Teleorman), pe Calmatui (judetul Teleorman) si pe Neajlov amonte Vadu Lat (judetele Arges si Dambovita) se vor inregistra cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice mentionate, cu depasiri ale cotelor de atentie si de inundatie.

Avertizarea emisa de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a intrat in vigoare  vineri, 7 martie 2014 la ora 12.00 si este valabila pana sambata, 8 martie 2014 la ora 18.00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.