Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 11 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ceata si vant puternic

COD GALBEN: Ceata si vant puternic

Duminica, 2 februarie 2014, avem 3 atentionari de tip nowcasting:

Intre orele 08:15 si 11:15, local in zonele joase din judetul Harghita, inclusiv municipiul Miercurea-Ciuc, precum si drumurile nationale si europene aferente se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri si izolat depunere de chiciura.

Intre orele 08:00 si 14:00 in judetul Caras-Severin, indeosebi sudul judetului si zona de munte aferenta si jud. Timis, indeosebi sudul judetului se vor semnala intensificari ale vantului, care la rafala vor atinge si depasi local 60...70 km/h si izolat 80 km/h cu transport de zapada in zona de munte.

Intre orele 08:00 si 14:00 in sudul judetului Sibiu, inclusiv municipiul Sibiu, Valea Oltului si zona de munte aferenta se vor semnala intensificari ale vantului care vor atinge si depasi la rafala 80 km/h, iar la munte vor spulbera zapada.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.